19/12/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΤ-19.12.2011


1.   
1.                   Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις εκπροσώπους μας στο Δ.Σ. της Τράπεζας κ.κ. Παπαδοπούλου και Κέστη για τις προαγωγές τους!

2.                 Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις συνδικαλιστικές παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ για το δρόμο που ανοίγουν στους εργαζόμενους του Τ.Τ..
Είναι πλέον πασιφανές! Ο ΜΑΡΞ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ 128 χρόνια μετά το θάνατό του! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τα μέσα παραγωγής περνάνε υπό εργατικό έλεγχο!!!
Ειδικά στο Τ.Τ., η συγκεκριμένη εργατική νίκη είναι η δεύτερη φορά που επιτυγχάνεται…

3.                 Η Συσπείρωση Εργαζομένων στο Τ.Τ. ζητάει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλες τις συναδέλφισσες και από όλους τους συνάδελφους, γιατί δεν κατάφερε να αντιληφθεί το μέγεθος της πραγματικά πρωτοπόρας και ριζοσπαστικής συνδικαλιστικής τακτικής των δύο άλλων παρατάξεων.
Τα βήματα είναι απλά και δοκιμασμένα: α) Συνδικαλιζόμαστε, β) Θέτουμε υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου, γ) Καταγγέλλουμε (πάντα) την ανάλγητη Διοίκηση, δ) Φροντίζουμε να τα έχουμε καλά με όλους και με όλα, ε) Εκλεγόμαστε, ζ) Θέτουμε υποψηφιότητα στις εκλογές για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Τράπεζας, η) Επανάληψη των γ-δ-ε, θ) Το Δ.Σ. της Τράπεζας μας προτείνει διοικητικό πόστο, ι) Σπεύδουμε να το αποδεχθούμε, κ) Το σχέδιο πέτυχε! Καταλάβαμε τη Διοίκηση!!!