7/10/09

ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Σ.ΕΜΠΟ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO

Με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, οι 1500 λιμενεργάτες, υπάλληλοι και τεχνικοί του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μην πραγματοποιηθεί το έγκλημα του ξεπουλήματος του ΣΕΜΠΟ.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων για πάγωμα και ακύρωση της συμφωνίας παράδοσης του λιμανιού στη COSCO.
Το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας οφείλει να σταθεί στο πλάι των εργαζομένων και του λαού του Πειραιά για να μπει φρένο στην ιδιωτικοποίηση του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά.
Σύσσωμο να συμπαραταχθεί στον αγώνα των εργαζομένων και να απαιτήσει από τη νέα κυβέρνηση να καταγγείλει και να ακυρώσει την αποικιοκρατική σύμβαση.
Να απαιτήσει δημόσιο λιμάνι στον Πειραιά, ανασυγκροτημένο, που θα λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και με ασφαλείς εργασιακές σχέσεις, χωρίς διακρίσεις μεταξύ των εργαζομένων σε παλιούς και νέους και με αποκλειστικά αναπτυξιακά, κοινωνικά οικολογικά κριτήρια.
Η ηγεσία του Εργατικού Κέντρου της πόλης του Πειραιά αλλά και της ΓΣΕΕ με σαφήνεια να διατυπώσουν την άποψή τους και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να εκφραστεί η μέγιστη αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων για να σταματήσει το ξεπούλημα του λιμανιού.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου