7/12/10

24ωρη απεργία 8.12.2010 των εργαζομένων στην ΑΤΕ - 3ωρη στάση εργασίας προκήρυξε η ΟΤΟΕ για τις 8.12.2010

Απεργούμε αύριο για να αποτρέψουμε τη συρρίκνωση της Τράπεζας, για να προστατέψουμε την απασχόληση μας, τις  αμοιβές μας, τις εργασιακές μας σχέσεις.
Απεργούμε αύριο γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι η μείωση του ενεργητικού της Τράπεζας θα φέρει πτώση των κερδών, ζημιές, νέες μειώσεις αποδοχών και εν τέλει απολύσεις.
Απεργούμε αύριο γιατί δεν δεχόμαστε οι εργαζόμενοι να πληρώνουν τις επιλογές των διοικήσεων, των κυβερνητικών επιλογών, τη χειραγώγηση της Τράπεζας από την εκάστοτε κυβέρνηση.
Απεργούμε αύριο γιατί το χρωστάμε στις επερχόμενες γενεές των συναδέλφων μας, γιατί δεν θέλουμε να τους αφήσουμε ένα χειρότερο περιβάλλον από αυτό που παραλάβαμε.
Απεργούμε αύριο, περιφρουρούμε την απεργία όπου μπορούμε και συγκεντρωνόμαστε στις 12 το μεσημέρι μπροστά στο κτίριο της Κριεζώτου να υπογραμμίσουμε τη πλήρη διαφωνία μας στις επιλογές της Διοίκησης Πανταλάκη και της κυβέρνησης. Γνωρίζουμε τα προβλήματα μετακίνησης αύριο λόγω απεργίας όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε και θα είμαστε στη συγκέντρωση.

Απεργούμε αύριο και συμμετέχουμε σήμερα στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει η ΟΤΟΕ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (7.00μμ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ), στη ΠΑΤΡΑ (6.30μμ. ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ), στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ (6.30 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Δημοκρατίας 10)) και στη ΛΑΡΙΣΑ (6.30  ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ (Απόλλωνος 1)) με θέματα 1) τις Εξελίξεις στην Αγροτική Τράπεζα και τη θέση της ΟΤΟΕ & 2) Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Απεργούμε αύριο, χωρίς προσωπικό ασφαλείας μετά την απόφαση του Συλλόγου να μη διαθέσει το αναγκαίο προσωπικό για τη λειτουργία της Τράπεζας.
Απεργούμε αύριο και σας περιμένουμε να συναντηθούμε στο αγώνα για την υπεράσπιση της εργασίας μας, μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης, ενός ανθρώπινου εργασιακού περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου